Skicka blommor i Stockholm – och andra sätt att överraska kärleken

Skicka blommor i Stockholm – och andra sätt att överraska kärleken

Blommorna är nummer ett när det kommer till uppvaktning. En seriös uppvaktning ska innehålla blommor, så är det bara. Men det finns fler saker som kan få romantiken att spira. Här kommer några tips på vad du kan göra för att vinna ett hjärta.

Skicka dejtinbjudan med blommogram

Ett romantiskt sätt att ta det första steget är att skicka blommor med ett blombud. Skriv ett litet kort med en inbjudan till en dejt och sedan är bollen överlämnad till den andre. Att helt överraskande få blommor hemlevererade får vem som helst att bli lite pirrig i magen. Och vem kan säga nej till en dejt efter ett blommogram, egentligen?

Vill du skicka blommor i Stockholm är till exempel Norr Mälarstrands Blommor en riktigt bra blomsterbutik att använda.

Bjud kärleken på sport

Oavsett om det handlar om att titta på en hockeymatch eller att ge sig upp i slalombacken, kan sport vara receptet på en lyckad dejt. Ta reda på vad personen du ska bjuda gillar, och du kommer garanterat att få positiv respons. Genom att utöva eller titta på sport får ni automatiskt något att prata om på dejten. Det blir lättsamt och roligt, och ni slipper pinsam tystnad.

Bjud på picknick

Picknick kanske kan tyckas vara lite överromantiskt till första dejten, men om du är säker på din sak, så varför inte gå in helt från början. Packa en korg med en filt, lite vin, choklad och tilltugg. Är du ambitiös så fixa en trerätters och avsluta med jordgubbar. Hitta sedan den vackraste platsen i närheten för utflykten. Det kan vara vid en utsiktsplats, en vacker strand eller en mysig skogsglänta. Mer romantiskt än picknick i naturen kan det inte bli. Ett tips är dock att ha ordentligt koll på vädret innan, och ha en reservplan om det skulle bli regn och blåst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *