Kreativt och fritt med rebounder

Kreativt och fritt med rebounder

Fotbollen har problem att rekrytera ungdomar. Dagens unga vill inte tvingas in i system och kontrollerad träning. Idrott ska vara fritt, kreativt och roligt. Nu finns en ny pryl som återför fotbollen till gammal hederlig spontanidrottande.

Med Rebounders kan du spela fotboll ensam eller med kompisar och familj utan att behöva passa tider och göra som en mossig tränare säger.

Spela fritt

En rebounder är enkel men genialiskt utformad. En målram med ett spänt nät. Nätet gör det möjligt att använda det som både mål och bollplank samtidigt.

Det bästa av allt är att du behöver bara en boll och en rebounder. Två ganska billiga attiraljer att köpa. Sedan kan du själv utforma regler och sätt att spela. Du behöver inte anpassa dig efter tränare, domare eller översittare till lagkamrater.

Med en rebounder behöver du inte vara planens gigant. Du kan njuta av fotboll precis som det är, en boll och dess mästare. Sporten i dess vackraste och mest rena form.

Köp på nätet och spara pengar

Det är enkelt och ganska billigt att köpa en rebounder. Kolla in en etablerad och proffsig nätbutik som www.lekute.se. Där kan du välja mellan olika modeller och storlekar.

Med en rebounder får du ett mer aktivt och levande fritidsliv. Det är okomplicerat och roligt, du tränar både balans, bollsinne och kondition. Och det bästa av allt utifrån dina egna villkor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *