Perfekt för tillslagsträning

Perfekt för tillslagsträning

Nu finns det perfekta redskapet för tillslagsträning i fotboll. Med en rebounder kan du smidigt och enkelt få en bra vänster och högerfot.

Moderna fotbollsspelare kan använda båda fötterna. Men för att nå dit krävs massor av tillslagsträning. Båda fötterna måste ha en miljon tillslag var, jämt fördelat.

Generation efter generation har ägnat massor med timmar framför skolgårdens plank eller en garageuppfart med bollen. Envist kickande lädret mot träfasaden. Detta har lagt grunden till många stora fotbollskarriärer.

Byt till rebounder

Men med en rebounder kan du få den perfekta tillslagsträningen. Här finns ett redskap som effektivt tränar dig, din kropp och fot efter bollen och dess bana.

Genom att växelvis slå bollen mot en rebounder med båda fötternas in och utsidor får du en varierad träning. För varje tillslag på en rebounder kan räknas flera på ett traditionellt bollplank. Genom att du ökar tillslagseffektiviteten och får en högre precision på varje träff så blir också resultatet snabbare. En rebounder är mycket bättre än ett bollplank, vägg eller garageport.

Billigt och enkelt

En bra rebounder är en evig och trogen lagkamrat. Den är heller inte så dyr. För en liten peng får du hem något som är mycket bättre och smidigare än ett vanligt bollplank.

Hos nätbutiker som Lekute.se hittar du ett brett sortiment i olika prisklasser och för olika ändamål. De kommer hem med posten och är väldigt enkla att montera. Sedan är det bara att börja använda dem.

Känn dig fram med din rebounder och var inte rädd för att experimentera fram nya övningar. Titta på de stora proffsen och härma deras tillslag och finter med din rebounder. På så sätt kommer du att utvecklas som fotbollsspelare.

Variera avståndet när du tränar. Stå ibland nära och få snabba tillslag. Och byt sedan till längre avstånd och träna på precisionen. Du kan till och med ställa dig på ett väldigt långt avstånd och träna att träffa reboundern med precisa och skruvade frisparkar. På så sätt kommer du snabbt att bli mer pricksäker och skicklig som fotbollsspelare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *